> Запознајте се со нашата програма

Volvo EW180E
багер на тркала

129 kW 0,87 m³

Volvo EW180E е најнапредниот носач за повеќе алати во индустријата. Се произведува во Германија

дознајте повеќе

Volvo L220H
натоварувач

4,3-16 m³

Натоварувачот L220H е продуктивна и економична машина со легендарен углед. OptiShift технологијата ја намалува потрошувачката до 18%

дознајте повеќе

Volvo MC60C
мини натоварувач

36 kW 612 kg

MC60C е цврста и издржлива машина која лесно се одржува. Обезбедува поголем дофат на половина висина

дознајте повеќе

Volvo MCT145C
компактен натоварувач со гасеници

55 kW 1.452 kg

Потрошете помалку време на рутинските секојдневни проверки и одржување на машината, а повеќе време заработувајќи пари

дознајте повеќе

Volvo A60H
зглобен дампер

33,6 m³ 55t

Долгиот животен век, квалитетот, издржливоста и доверливоста се сé она што го очекувате од оваа робусна машина на Volvo

дознајте повеќе

Volvo ABG9820
финишер

3 m 1.500 t/h

ABG9820 е конструиран за поставување на сите видови слоеви со ширина на асфалтирање до 16 m и дебелина до 500 mm

дознајте повеќе

Volvo SD135B
валјак

12.728 kg 208/258 kN

Volvo SD135B се прилагодува на примената и градилиштето да обезбеди максимална универзалност и перформанси

дознајте повеќе

Volvo PL3005D
цевополагач

170 kW 51t

Фатете се во костец со работа од било каков обем со помош на Volvo PL3005D цевополагачот

дознајте повеќе

Volvo EC480EHR
опрема за рушење со голем дофат

278 kW 64t

Робусната структура, цврстите алати и издржливата хидраулика обезбедуваат високи перформанси дури и на најтешките работи

дознајте повеќе