Развиваме и продаваме модерни подвижни и стационарни системи за вагање, иновативен софтвер за анализа и посебни решенија за поединечни барања на купувачите

Добредојдовте во Pfreundt!

Во моментов во употреба низ целиот свет се повеќе од 40.000 Pfreundt системи

Тоа го може само Pfreundt!

  • Квалификувано советување

    Придаваме голема важност на индивидуалното советување на нашите купувачи и личниот контакт. Обратете ни се, со задоволство ќе ви помогнеме.

  • Сопствени монтажни екипи

    Сакаме да ја добиете најдобрата услуга. Заради тоа составуваме сопствени екипи кои потоа кај вас на самото место ја обавуваат инсталацијата на вашите постројки - компетентно и сигурно.

  • Опсежна служба за корисниците

    Pfreundt низ светот има околу 40 продажни и сервисни локации. Така можете секогаш да бидете сигурни дека вашите проблеми ќе се решат брзо и квалитетно.

Комплетна понуда на производи

овластен застапник за Македонија

контакт

адреса

ул. Јуриј Гагарин 58-6
1000 Скопје

телефон

02/615-52-50
078/266-648

сервис и резервни делови

078/383-484
078/322-883

e-mail


info@mgk.mk