Нудиме висококвалитетни и поволни машини и услуги за секаква намена - од тешката индустрија до земјоделието

Ние сме MST

Веруваме дека успехот и силата доаѓаат од тимската работа - нашиот млад и динамичен тим константно ги поместува лимитите за да го донесе квалитетот како начин на живот

  • Врвна технологија

    Во нашата фабрика во Газиантеп со површина од 42.000 m² затворен простор со помош на врвна технологија произведуваме комбинирки, телескопски манипулатори, мини багери

  • Светска распространетост

    Нашите машини се користат во повеќе од 70 земји низ светот

  • Донесуваме безгрижност на клиентите

    Со помош на разгранетата и квалификувана сервисна мрежа, големата достапност на резервни делови и мобилните сервисни екипи им донесуваме безгрижност на нашите клиенти

Понуда на производи

овластен застапник за Македонија

контакт

адреса

ул. Леринска 68а
1000 Скопје

телефон

02/615-52-50
078/266-648

сервис и резервни делови

078/383-484
078/322-883

e-mail


info@mgk.mk