Хидраулични додатоци за багери за сечиј буџет и секоја работа

Made in Korea

Производите на GB Industries се признати ширум светот по својот врвен квалитет, високата доверливост и одлична поддршка

Издвојуваме од нашата понуда

овластен застапник за Македонија

контакт

адреса

ул. Јуриј Гагарин 58-6
1000 Скопје

телефон

02/615-52-50
078/266-648

сервис и резервни делови

078/383-484
078/322-883

e-mail


info@mgk.mk